Имате нужда от помощ? Обадете ни се сега

0885 918 173

Модни находки с Ефреа

Ефреа ще ви даде възможост да се сдобиете със страхотни модели на уникално ниски цени. Всички модели са нови, не са втора употреба!

Ако желаете може да поръчате продукти с опцията "тест и преглед", вижте как ТУК

Защо моделите са на толкова ниски цени?

Предложените модели са останали единични бройки, затова цените са толкова ниски. Моделите не са второ качество или втора употреба. Всички те са нови и с етикети.

Мъжки модели:

Всички мъжки модели са оригинални и са на едни от най-скъпите марки в света. Качеството е от най-високо ниво. Моделите са единични бройки от отминал сезон, затова цените са толкова ниски.

Дамски модели:

Ефреа, реши да ви предложим в този нов неин онлайн магазин efreacholic.com, модели от "Златния фонд" на нейното дизайнерско студио. Продукти, които може би вече сте виждали, но не и точно от тези материи, които ще Ви предложим. Ще може да откриете в Ефреахолик и модели, които са останали в последни размери и бройки в официалният сайт на Ефреа. Ще Ви предложим и модели от други известни марки в единични бройки.

Как Ефреа ще предложи на своите фенове тези модели?

Ефреа ще публикува в efreacholic.com периодично част от тези продукти, като ще има кратко описание, цена и размер. Представянето на моделите ще бъде с "аматьорски" снимки, тъй като не искаме да ги оскъпяваме допълнително тези модели (единични бройки). 

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!